Voor wie is zorgtuin Lavie?

Zorgtuin Lavie geeft begeleiding aan onderstaande doelgroepen:

Dagbesteding voor (jong)volwassenen
Van maandag tot en met vrijdag bieden wij dagbesteding aan (jong)volwassenen vanaf 16 jaar met een verstandelijke beperking. Wij beginnen de dag tussen 9.00 en 9.30 en sluiten rond 15.30 de dag af met koffie / thee / limonade.

Wij zijn bekend met stoornissen binnen het autistisch spectrum en ADHD.
Wij werken volgens een vast dagritme zodat onze cliƫnten weten waar ze aan toe zijn. Onze werkzaamheden en activiteiten zijn afwisselend en we houden rekening met ieders mogelijkheden en talenten. Wij bieden onze cliƫnten een veilige plek waar zij verder kunnen groeien. Leerlingen vanuit het speciaal onderwijs bieden wij stageplekken binnen de dagbesteding.

Dagbesteding voor kinderen en jongeren
Elke woensdagmiddag en om de week op zaterdagbieden wij begeleiding groep aan kinderen en jongeren met een (verstandelijke) beperking en / of gedragsproblemen als autisme, ADD/ADHD en hechtingsproblematiek. Kinderen vanaf 7 jaar zijn van harte welkom bij ons.  Op woensdag zijn de kinderen welkom vanaf 14.00. Rond 18.30 sluiten wij na de avondmaaltijd de dag af.

We bieden een afwisselend activiteitenaanbod volgens een vast dagritme. De meeste kinderen/jongeren die bij ons komen hebben als doel om te leren samenwerken met anderen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Hiernaast worden ouders ontlast in de thuissituatie.