Ons team

Met elkaar vormen wij een team dat met hart en ziel eigen ervaring en deskundigheid inzetten bij de begeleiding van kinderen en volwassenen.

Carlo, oprichter en eigenaar

Samen met onze dochter Fianne wonen wij in het Westfriese dorpje Spierdijk. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. In het verleden heb ik, als vrijwilliger, veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en jongeren. Hier besefte ik dat ik van het begeleiden van mensen mijn beroep wilde maken. Ik vind het heel boeiend om kinderen en volwassenen verschillende activiteiten aan te bieden en ze iets te leren. Ik ben praktisch ingesteld en ontwikkel mijzelf graag door middel van het volgen van cursussen.

Neem contact met mij op via:
06-22938218

Silvie, oprichter en eigenaar

In 2013 zijn wij onze droom achterna gegaan door te starten met onze zorgtuin. Een kleinschalig en veelzijdig bedrijf waarbinnen wij het verschil maken voor kinderen en volwassenen.
Een manier van leven waarbij ons werk en privé meer dan eens in elkaar over lopen. Samen met mijn man Carlo run ik onze zorgtuin. Onze dochter Fianne en onze pleegzoon Ajeethan zijn hier ook regelmatig te vinden.
Mijn wens was en is om een ieder het gevoel te geven dat hij of zij er mag zijn. Ik ga graag uit van de kracht die in ieder persoon aanwezig is. Ik hoop dat iedereen die Lavie bezoekt een stukje warmte, geborgenheid en veiligheid ervaart. Door mijn eigen levensloop weet ik hoe belangrijk dit is en weet ik dat alles om vertrouwen en zelfliefde draait.
Ik ben HBO opgeleid en heb veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en (jong)volwassenen met een begeleidingsbehoefte. Binnen de zorgtuin hou ik me voor een groot deel bezig met de organisatie. Ik ben regelmatig op de werkvloer te vinden en sta graag in verbinding met onze deelnemers en collega's. Hiernaast werk ik als energetisch gezinscoach waarbij ik op een intuïtieve manier werk en gebruik maak van mijn invoelende vermogen.

Neem contact met mij op via:
06-42087228

Foeke, cliëntbegeleider

Mijn naam is Foeke Meinsma en ik woon in Middenbeemster. Voordat ik bij Lavie in beeld kwam was ik al zeventien jaar werkzaam als activiteitenbegeleider bij Breidablick in Middenbeemster, een instelling voor mensen met ontwikkelingsproblemen. Het begeleiden van mensen met een hulpvraag is mij bekend en ik doe dit werk met veel plezier. In mijn vrije tijd wandel ik graag en ben ik graag buiten in de tuin. Ondertussen ben ik alweer acht jaar werkzaam als vrijwilliger bij Lavie. Mij zal je vooral tegenkomen in de tuin en schuur, waar ik in kleine groepen groenactiviteiten onderneeem.

Brigitte, cliëntbegeleider

Mijn naam is Brigitte. In 2016 ben ik in Spierdijk tegenover zorgtuin Lavie komen te wonen, samen met mijn man en kinderen. Al snel sprong ik vaak even bij in de zorgtuin bij het begeleiden van de deelnemers. Voorheen was ik gastouder. Ik heb zeven jaar kinderen bij mij thuis opgevangen in Purmerend. Dit bracht mij veel voldoening. Het werk binnen de zorgtuin vind ik erg leuk. Ik ben blij dat ik wat kan betekenen voor de deelnemers.

Manon, administratief medewerker

Mijn naam is Manon Ursem-Valentijn, getrouwd en wij hebben 2 kinderen met nog een derde op komst. In Spierdijk heb ik mijn eigen kindermassagepraktijk waar ik veel kinderen met allemaal hun eigen verhaal behandel. Mijn passie ligt bij kinderen maar ik hou er van om mensen echt te zien en te helpen waar ik maar kan. Ik hou van orde en overzicht en ben daardoor administratief sterk. Bij Zorgtuin Lavie assisteer ik dan ook waar mogelijk bij de administratie, waar ik veel voldoening uit haal. De opleidingen Kinder -en Opvoed-coach heb ik een aantal jaar geleden gevolgd en met deze diploma´s op zak zou ik dit in de toekomst willen gaan inzetten bij Zorgtuin Lavie. Ik vind deze plek ontzettend leuk en voel me hier enorm thuis!

Judith, cliëntbegeleider

In maart 2021 kwam zorgtuin Lavie op mijn pad. De diversiteit aan activiteiten, het buiten werken, de dieren verzorgen, de holistische manier van begeleiden is een kleine greep uit wat zorgtuin Lavie te bieden heeft en wat maakte dat ik de stap waagde om bij een grote zorg instelling weg te gaan en volledig vanuit mijn hart te kunnen werken bij zorgtuin Lavie. Hierdoor kon ik meteen ook mijn praktijk opstarten. Deze combinatie gaat heel goed samen. Ik leef mijn passie, mijn droom is om ieder mens zich goed over zichzelf te laten voelen. En dat is wat ik elke dag het liefste doe. In mijn leven heb ik veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van (jonge) mensen. Door mijn opleidingen, cursussen, persoonlijke ontwikkeling en levenslessen weet ik wat nodig is en kan ik hier goed op in spelen. Het leven blijft voor mij een ontdekkingsreis die ik o.a. bij zorgtuin Lavie samen met de kinderen en volwassen mag ontdekken.

Louise, cliëntbegeleider

Mijn naam is Louise Ruyter. Ik ben 48 jaar jong. Ik woon in Avenhorn met mijn 2 kinderen , Rozemarijn en Melchior. Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam in de zorgtuin. Waar ik met veel plezier werk. Naast de zorgtuin ben ik ook werkzaam op de Wilgaarden/Leekerweide groep. Dit al 18 jaar. Eerst full time later, deeltijd. Daar werk ik ook met verstandelijk beperkte deelnemers op de dagbesteding. Ik werk daar nu 1 dag per week. Ook heb ik op diverse woningen binnen Leekerweide gewerkt. Het kleinschalige werken binnen de zorgtuin spreekt mij enorm aan. Er is meer tijd en ruimte om zinvolle dagbesteding aan te bieden aan de deelnemers. Waarbij hun behoeftes centraal staan en er ruimte is zich om te ontplooien. In mijn vrije tijd lees is graag, rondje fietsen of Netflixen.

Miranda, cliëntbegeleider

Mijn naam is Miranda van Diepen en ik kom uit De Weere. Ik ben de zus en schoonzus van Carlo en Silvie. Ik ben getrouwd en heb 2 meiden van 8 en 12 jaar. Wij hebben thuis een gemengd bedrijf namelijk bloembollen, tulpen en koeien. 1 dag in de week op de maandag ben ik vrijwilliger op de zorgtuin. Daar help ik mee met allerlei werkzaamheden/activiteiten en dat doe ik met plezier.